top of page
Georgie-reizen.jpg

Reizen

Keti3.jpeg

Wil je met Keti naar Georgië ?

 

De Georgische natuur is zeer gevarieerd voor een relatief klein land. Er is veel gebergte, van de Grote Kaukasus in het noorden op de grens met Russische republieken, tot de Kleine Kaukasus in het zuiden op de grens met Azerbeidzjan, Armenië, en Turkije. Er zijn talrijke gletsjers, rivieren, meren en bronnen. In het westen vind je laagland met het kustgebied aan de Zwarte Zee. Overal tref je welig tierende flora en fauna.
Zelfs op de meest desolate plekken vind je eeuwenoude kloosters, kerken, en kastelen, en in de grote steden tref je veel gebouwen en monumenten uit de Sovjetperiode.

Georgië is ook bekend om zijn grotten, zijn wijnbouw, en zijn gastronomie.

Elke reis heeft een programma, samengesteld uit thema's van cultuur en natuur, met een tour door enkele van de historische provincies, en veelal met actieve beleving van zang en/of dans.

Ga je een keer mee op reis naar Georgië ? Dan gaan we onder leiding van Keti proeven aan al dat moois. We ontmoeten ook de lokale bevolking, en van de streken die we bezoeken zoeken we de hoogtepunten op. Bij supra's (banketachtige feesten) zullen we proeven van heerlijke Georgische gerechten, zoals chatsjapoeri (brood gevuld met kaas) en chinkalis (deegknoedels gevuld met vlees).

Reizen met zang als thema worden samen met Ivo Boswijk georganiseerd. Het programma bevat dan diverse zangworkshops. Nadere informatie vind je bij Workshops.

 

Wil je deelnemen aan zo'n reis ? Je vindt de geplande reizen in de agenda; je kunt ook de historie van reizen terugzien.

 

Wil je voor jouw koor of ander gezelschap een mooie reis organiseren? Neem dan even Contact op. Desgewenst maken we een reis op maat voor jouw gezelschap.

bottom of page