top of page

Workshops

Wil je zelf Georgische muziek ervaren ?

 

De muzikale rijkdom van de Georgische muziek is ontroerend. Door de eeuwen heen hebben Georgische regio's cultureel een eigen identiteit ontwikkeld, elke regio met muzikaal heel eigen, typische kenmerken. Zo zijn er regio's  met veel ornamenten of met complexe polyphonie, en regio's met krachtige liederen of met weemoedige en melancholische liederen.

Je kunt  zelf aan de slag met Georgische zang in workshops van Keti Tsiklauri samen met de Nederlandse dirigent Ivo Boswijk. Onder hun bezielende leiding zingen we traditionele Georgische liederen, authentieke bergliederen en melancholische ballades over de liefde, verstilde oude religieuze muziek, stadsliederen en liederen met een lofzang op de natuur. We zingen meerstemmig, en zowel à capella als begeleid met de panduri, het meest bekende folkinstrument van Georgië.

 

Wil je deelnemen aan zo'n workshop? Je vindt de geplande workshops in de agenda; je kunt ook de Workshop historie terugzien.

Wil je in jouw omgeving zo'n workshop organiseren? Neem dan even contact met Keti op. Desgewenst maken we een workshop op maat voor jouw koor of ander gezelschap.

bottom of page