top of page
2.jpg

Biografie

Over mij ...

Ik ben opgegroeid in een zeer muzikale familie in Georgië. Mijn opleiding muziekwetenschappen volgde ik in München, Duitsland. Aan het conservatorium in Tbilisi, Georgië, studeerde ik koordirectie en piano. Hier was ik ook muziekdocent evenals aan verschillende universiteiten. Daarnaast behaalde ik internationale successen met de studentengroepen Tvaltai en Sno. Ik was 17 toen ik het kinderensemble van de muziekschool in Tbilisi dirigeerde. 


​In Nederland organiseer ik sinds 2014 workshops Georgische zang en (zang)reizen naar Georgië. Tevens was ik als artistiek adviseur verbonden aan het Georgisch projectkoor Merani (2017-2022) van collega-dirigent Ivo van Boswijk. 

KT-WS.jpeg

Sinds 2021 ben ik de trotse artistiek leider van het door mij opgerichte koor in Amersfoort, Ensemble Sakartvelo en het kwartet Kartuli Ansambli. Na een workshop in Nijmegen in 2022 ontstond het koor Tvaltai.

Daarnaast ben ik sinds 2022 pianodocent aan de muziekschool in Amersfoort. 

Vrouwen van Ensemble Sakartvelo

Ensemble Sakartvelo tijdens concert 19 november 2023

ვიდეობლოგი ,,მედიატორი"

ვიდეობლოგი ,,მედიატორი"

Video afspelen

Met mijn werk draag ik bij aan de brug tussen Georgië en Nederland. Daarvoor heb ik contacten met de Georgische ambassade in Nederland. Bijgaande Georgische videoblog werd in januari 2022 gepubliceerd op het informatieportaal "Georgische Week" voor Georgische emigranten van over de hele wereld.

bottom of page