top of page
2.jpg

Biografie

Over mij ...

Ik ben opgegroeid in een zeer muzikale familie in Georgië. Mijn opleiding muziekwetenschappen volgde ik in München, Duitsland. Aan het conservatorium in Tblisi, Georgië, studeerde ik koordirectie en piano. Hier was ik ook muziekdocent evenals aan verschillende universiteiten. Daarnaast behaalde ik internationale successen met de studentengroepen Tvaltai en SNO.


​In Nederland organiseer ik sinds 2014 workshops Georgische zang en (zang)reizen naar Georgië. Tevens was ik artistiek adviseur van het Georgisch projectkoor Merani uit Amsterdam.


Sinds 2021 ben ik de trotse artistiek leider van het door mij opgerichte koor in Amersfoort, Ensemble Sakartvelo en het kwartet Kartuli Ansambli. Ook kon ik beginnen als docent aan de muziekschool waar ik pianoles geef.

KT-WS.jpeg
ვიდეობლოგი ,,მედიატორი"

ვიდეობლოგი ,,მედიატორი"

Video afspelen

Met mijn werk draag ik bij aan de brug tussen Georgië en Nederland. Daarvoor heb ik contacten met de Georgische ambassade in Nederland. Bijgaande Georgische videoblog werd in januari 2022 gepubliceerd op het informatieportaal "Georgische Week" voor Georgische emigranten van over de hele wereld.

bottom of page